ssdstudio_Pivot House_Dining Room_Doors Open.jpg
ssdstudio_Pivot House_Dining Room_Doors Open 3.jpg

Pivot  House

On Gadigal Land of the Eora Nation

 

A charming cottage is opened up for space, light and connection to the rear courtyard.

New Dining Room with raked ceiling and large timber pivot doors present a modern contrast to the heritage cottage. 

Location : Paddington , Sydney, NSW

Builder : Ramsay Oliver Construction

 

Photographer : Sophie Solomon

 

Completion : 2021

“I can’t believe how much the renovation of my little cottage has changed my life. Sophie’s design opened up the back of the cottage and given me and my little cottage so much more light and space in the middle of Paddington. Thank you”

 

Client 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ssdstudio_Pivot House_View from Courtyard.jpg
ssd studio_Pivot House_View from Living Room.jpg
ssdstudio_Pivot House_Living Room.jpg